logotype
15 July 2024 - 10:02

Word donateur

Ondersteun het werk in Grace Village met een vaste bijdrage per maand. Hieronder kunt u lezen hoe de kosten van levensonderhoud in Grace Village zijn opgebouwd. Met uw bijdrage maakt u het mede mogelijk dat de kinderen weer echt kind kunnen zijn.

  • Goede scholing - Degelijk onderwijs is van groot belang om kinderen een toekomst te kunnen bieden. Om de kinderen uit Grace Village naar school te laten gaan, de onderwijzers te betalen en studieboeken en schrijfgerei te kopen is maandelijks per kind een bedrag van € 17,50 nodig.

  • Gezond eten - Een kind dagelijks voorzien van een gezond en gevarieerd menu – dat klinkt logisch. Maar in een land als Ethiopië is dit allesbehalve vanzelfsprekend. Met de wereldwijd stijgende voedselprijzen kost voeding in Ethiopië gemiddeld € 1,- per kind per dag. Met een bijdrage van € 27,50 zorgt u dus voor de maandelijkse voedselvoorziening van één van de kinderen in Grace Village!

  • Kleding dragen - Gescheurde lompen en besmeurde broeken, dat is het algemene beeld van kleding in Ethiopië. Nu hoeven de kinderen niet dagelijks een zondags pak te dragen, maar de overheid heeft wel eisen gesteld aan het budget dat tehuizen beschikbaar moeten hebben voor kleding.  Met een bijdrage van € 10,- per maand draagt u hier substantieel aan bij.

 

2024  Bridge to Light    -   globbersthemes joomla template